Masih Di Sini..

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia
~Girl in the Mirror~

Followers

Friday, March 13, 2015

Dugaan Seorang Penulis - Bahagian 2

Assalamualaikum...


Angin sepoi-sepoi bahasa, kedengaran tapak kaki di lantai luar, siapakah gerangannya?? Aaar kucing ni, monolog hati kecil Jemah.
Hari sudah lewat malam...


Baru nak masuk perenggan kedua, mata dah ngantuk....










16 comments:

  1. boleh buat ubat ngantuk ni. hehhe

    ReplyDelete
  2. hai assalamualaikum..kami dr team PADIEKA RACCOLTA

    PADIEKA merupakan online shop yg mnjual pelbagai jenis top,pants,beg,tudung yg menarik dan harga yg berpatutan. To dear customer yg berhampiran padieka taiping anda boleh makn smbil shopping tau sebab cafe kitaorang baru je beroperasi..


    PADIEKA mempunyai 3 cawangan..
    TAIPING,SHAH ALAM,KUANTAN.

    To uolss yg masih belum kunjungi butik kami anda dialukan-alukan..TQ

    ReplyDelete
  3. hai assalamualaikum..kami dr team PADIEKA RACCOLTA

    PADIEKA merupakan online shop yg mnjual pelbagai jenis top,pants,beg,tudung yg menarik dan harga yg berpatutan. To dear customer yg berhampiran padieka taiping anda boleh makn smbil shopping tau sebab cafe kitaorang baru je beroperasi..


    PADIEKA mempunyai 3 cawangan..
    TAIPING,SHAH ALAM,KUANTAN.

    To uolss yg masih belum kunjungi butik kami anda dialukan-alukan..TQ

    ReplyDelete
  4. hai assalamualaikum..kami dr team PADIEKA RACCOLTA

    PADIEKA merupakan online shop yg mnjual pelbagai jenis top,pants,beg,tudung yg menarik dan harga yg berpatutan. To dear customer yg berhampiran padieka taiping anda boleh makn smbil shopping tau sebab cafe kitaorang baru je beroperasi..


    PADIEKA mempunyai 3 cawangan..
    TAIPING,SHAH ALAM,KUANTAN.

    To uolss yg masih belum kunjungi butik kami anda dialukan-alukan..TQ

    ReplyDelete
  5. laa hat tu je hehe, singgah malam ke sini Cik Sal//:)

    ReplyDelete
  6. Hehehe tak apa Cik Sal. Gi bobok dulu. Nanti dah segar, boleh sambung :)

    ReplyDelete
  7. Hai, CS..
    Jawapan :)
    Thanx CS bagi suggestion topi.
    Mase dorang kecik dulu je penah beli topi.
    Dah besar ni lupe plk nak belikan..
    Tabita tu product yang akak dah lama pakai sebelum ni. Results mmg mavles..tapi....
    Akak stop pakai sebab akak rasa leceh nak pakai day & night cream dia likat sangat.

    ReplyDelete
  8. Minum air kopi jika mengantuk :-)

    ReplyDelete
  9. CS, nanti bagi add kat akak.
    Dulu x ingat save kat mana :(
    Tapi, pos barang lambat lg tau.

    ReplyDelete
  10. ya betul tu,minum kopi jika mengantuk :-)

    ReplyDelete
  11. Tidurlah sekejap jangan lama-lama hehe

    ReplyDelete
  12. Hahaha. Selalu jugak kena sindrom camni. Last2, duduk dalam draft sekian lama entri tu. Hehe.

    Btw, salam perkenalan :) Siqah follow sini. Jemputlah datang blog kita. Hehe =)

    ReplyDelete

Terima kasih !