Masih Di Sini..

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia
~Girl in the Mirror~

Followers

Thursday, June 18, 2015

Hadiah Top Komentor

Assalamualaikum



Kali ni nak cerita pasal hadiah yang Cik Sal dapat daripada dr.shikin.. menjadi follower dr.shikin sejak tahun lepas , rentetan dok membaca entri berkaitan hal dan cara merawat  jika anak jatuh dari tempat tinggi cth dari katil. Bila dah baca satu entri, tertarik plak baca entri yang seterusnya, yang paling best banyak info yang kita dapat bila baca. Lagi - lagi bila dr.shikin menyentuh bab perubatan.


Percaya atau tak punyalah gigih Cik Sal membaca sambil tinggalkan komen ,tak sangka tersenarai plak dalam top komentor. Tu yang semangat lain macam tu ..heee.
Bagi yang belum follow blog dr.shikin boleh klik sini .


Ok, kat bawah ni hadiah yang Cik Sal dapat untuk setakat ni.







1) Hadiah yang ni  dapat pada  isnin lepas.. punyalah berkobar semangat .. tak sabar nak balik umah nak buka parcel. Sekali bukak, tapawe + nota kecil+ face mask .
Alhamdulillah, rezeki.. Rasa sayang plak nak guna, simpan buat koleksi je kot ;)






2) Hadiah ni plak dapat pada tahun lepas. Ada 4 buah semuanya. Sayang lak nak guna... yang ni pon simpan jugak. Buat koleksi..



Akhir kata .... 



Terima kasih kak shikin ... semoga akak terus sukses dalam kerjaya, dipermudahkan urusan seharian , diberkati & dirahmati



Daaaaaaa
tataaaa