Masih Di Sini..

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia
~Girl in the Mirror~

Followers

Sunday, November 6, 2016

3-Days Header Giveaway by Mellya





Jemput join giveaway by Mellya
Manalah tahu boleh tukar header baharu..
Header Cik Sal pun sekadar ada je.. hukhuk..
Korang boleh lah cuba join ya :)



Untuk join  Klik sini


Mula : 3/11/16 (3.43pm) - Tamat 6/11/16 (3.43pm)

Syaratnya :-

follow blog ini
follow instagram
   Create post , back link ke sini 






GIVEAWAY PENGHARGAAN SA - VIORS



Selamat pagi wahai jiwa - jiwa yang indah...  pagi ahad ni marilah kita mencuba giveaway manalah tahu ia berpihak kepada kita. 
Hadiah yang disediakan pun menarik taw.
Kalau nak tengok hadiahnya Klik sini



Untuk join :-





SYARAT-SYARAT.

1. Follow blog ni. (wajib)
2. Buat satu entri bertajuk 'GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS'.
3. Letak gambar kat atas tu.


4. Backlinkkan ke entri ni.

5. Sertakan 2 maklumat berikut dalam entri tu :



Nama blog :
Email :


6. Dah siap, publishkan.

7. Tinggalkan url di ruangan komen.




Selamat mencuba! 

Saturday, August 20, 2016

Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari

Assalammualaikum



Moh cuba Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari


Kalau tak dapat hadiah pon  dapat tambah follower pon  jadiklah  ;)







Syarat penyertaan :-
1. Terbuka untuk semua yang berwarganegara Malaysia
2. Follow blog Jepun Mari
3. Janji ada blog, boleh join.
4. Buat satu entry bertajuk ' Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari '
5. Copy banner di atas dan buat back link ke entry ini.
6. Publish kan entry dan hantar kan ke ruang komen di bawah.



Sekian terima kasih.

Setelah Sekian Lama Menyepi

Assalamualaikum

Hai hai!

Lamanya tak menulis kat sini  setahun berlalu blog ni pun dah berhabuk... kena lah gosok- gosok tangan mencari masa dan ruang untuk menulis kembali.Setahun berlalu banyak perkara yang berlaku dan pastinya penuh kat kotak ingatan..tang mana ek nak dimulakan cerita... Cik Sal pun blur kejap
yang syoknya  Cik Sal nak hebah kan... yang Cik Sal dah selamat melahirkan seorang putera yang diberi nama 'Ilman Niqrees.. dah 5 bulan  dalam jagaan kami. Punyalah seronok si Eryna dapat adik. 
Alhamdulillah, dah bertambah bilangan ahli keluarga kami. Seronok sangat.
Okay lah  setakat ni dulu ya... nanti Cik Sal update lagi.
Cik Sal tinggal kan dulu entri ni seketika... ada masa dan ruang Cik Sal jengah kembali..