Masih Di Sini..

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia
~Girl in the Mirror~

Followers

Wednesday, May 27, 2015

Doa Merawat Batuk & Selsema





Assalammualaikum..


Lamanya tak  hapdet entri baru.. dek kerana kemalasan melanda... dan kesihatan diri  agak terjejas sejak dua menjak ni.. malasnya nak menulis, ditambah plak dengan  cuaca yang tak menentu,  panas hujan berembun bagai, badan pun seolah tak mampu bertahan..
Akhirnya, hidung pun sok sek sok sek.. batuk pun  mengadun. 


Eryna plak baru je sembuh dari demam , hampir 2 minggu juga demamnya berlanjutan.. demam bercampur,tumbuh gigi geraham dan barangkali demam terkejut pun ye jugak.. 
Alhamdulillah, dah kembali sihat ..
janganlah meragam ya Eryna, minggu depan awak dah nak masuk sekolah ;)


Walaupun tak menghapdet entri baru, Cik Sal rajin juga belek2 akaun nufnang, rata- ratanya banyak carian berkisar  tips merawat demam , batuk & selsema .
Musim agaknya..


Disebabkan terlalu rajin berfacebook , akhirnya terjumpa doa merawat batuk & selsema di page Anugerah.
Bolehlah diamalkan , selain kita berikhtiar guna rawatan moden .


Oklah, setakat ni je dulu bebelan Cik Sal.. 




4 comments:

  1. jgn kata Cik Sal..sis JM un dah mula x de mood nk update blog tapi ramai yg menunggu entri baru sob sob sob

    boleh panjangkan doa ni kpd kawan di opis tu...rasanya dah sebulan batuk belum hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy masih tggu entry terkini JM...heheh..

      Moga kita dapat amalkan doa ini dlm kehidupan kita... =)

      Delete
    2. Sy masih tggu entry terkini JM...heheh..

      Moga kita dapat amalkan doa ini dlm kehidupan kita... =)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih !