Masih Di Sini..

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia
~Girl in the Mirror~

Followers

Friday, May 18, 2012

Selamat Hari Guru Cikgu ~ !

Ringkas tapi padat,


Siti Farah Diana Razak a.k.a Cik Sal : Selamat Hari Guru , Cikgu ~ Terima kasih cikgu.. ;) 
*  (Hantar guna SMS ja )
Cikgu Amir a.k.a Ayahanda               : Terima kasih anakanda.... Ayahanda amat2 menghargai ingatan anakanda itu..

 -  Reaksi Aku - Senyum lebar, syukur Alhamdulillah.


##################################################################################


Siti Farah Diana Razak a.k.a Cik Sal : Selamat Hari Guru , Cikgu ~ Terima kasih cikgu.. ;)
Cikgu Hassan                                    :  TQ anak murid ku yang comel ..
* (Hantar guna SMS ja )

- Reaksi Aku - comel ka saya ni cikgu ;) , bisik dalam hati ja.. hehehehhe


#################################################################################
Siti Farah Diana Razak a.k.a Cik Sal : Selamat Hari Guru , Cikgu ~ Terima kasih cikgu.. ;) 
* ( Hantar guna FB )
Cikgu Muzir                                      : Siapa kau shizuka ?
* Shizuka                                          : Siti Farah Diana Razak,
 Cikgu Muzir                                     : Ooo!!.....mengapa kau berlindung di belakang Shizuka si kartun tu  
                                                           ha, Mengapa tak Doremon
* Shizuka                                          : haaa, begitulah nampaknya.. jika doraemon yang ku gunakan..
                                                           kesian pula kepada si nobita nanti ;)


- Reaksi Aku - gelak besar-besar ..hehehehhe ;)


 ##################################################################################

Siti Farah Diana Razak a.k.a Cik Sal : Selamat Hari Guru , Cikgu ~ Terima kasih cikgu.. ;)
Cikgu Hishamuddin                           : okay  farah, thanks. welcome.
 * ( Hantar guna FB )

- Reaksi Aku - Dari dulu sampai sekarang, cikgu Hisham kata aku rendah aja..huhuu.. tapi tetap comel.. kan cikgu  kan kan .. ;)


###################################################################################
Siti Farah Diana Razak a.k.a Cik Sal : Happy teachers day , Thank you teacher ~ hehehehheheh..
T. Michelle                                        : Hi farah , thank you very much , u take good care yeah ;)

 Siti Farah Diana Razak a.k.a Cik Sal : Hi teacher , most welcme..okay teacher.. you too.. ~

Reaksi Aku - Dulu aku selalu kena wat presentation bila tiba english day.. jadik emcii pun aku malu-malu.. sudahnya , kena jugak.. paling best masauk drama english.. seronok weh... 


###################################################################################




 Okay, ni yang sebahagian ja ... ada ramai lagi cikgu-cikgu aku ... Terima kasih cikgu !... Semoga Allah merahmati kamu semua, aminn..




p/s - Hubungan dengan guru , janganlah terputus begitu sahaja... hargailah perkenalan itu, simpan dan pegang ketat-ketat... betul ka Cikgu Hassan ni nak join makan beradab t ? ;)hehheheheh

No comments:

Post a Comment

Terima kasih !